در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به گفتگو با دکتر محسن سازگارا عضو شورای مدیریت گذار خواهیم نشست، و به رویدادهای روز در ایران و منطقه خواهیم پرداخت و نگاهی خواهیم داشت به انتخابات جمهوری اسلامی و مطرح شدن دوباره جانشینی مجتبی خامنه ای و مهره چینی در مجلس خبرگان، تحریم اعضای سپاه و هدف آمریکا از این اقدامات، انتخابات آمریکا و تحریم ها علیه ایران. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به بررسی مسایل روز در ایران و منطقه می پردازیم. همچنین نگاهی خواهیم داشت به صحبت های موسوی جزایری عضو مجلس خبرگان درباره عدم دریافت حقوق و کار برای رضای خدا، گزارشی از آمار بالای فساد مالی نمایندگان مجلس، نامه همسر اکبرنژاد به خامنه ای، تشریح دولت رییسی توسط محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا، فریب کاری های رییسی و آمار مشارکت مردم در انتخابات توسط محمود صادقی نماینده پیشین مجلس. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به بررسی مسایل روز در ایران و منطقه می پردازیم. همچنین نگاهی خواهیم داشت به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، تغییر نظام و تحریم مستقیم انتخابات، سخنان خمینی درباره حق تعیین سرنوشت ملت به دست خودشان، رای بی رای مادران دادخواه، گنده لات تهران مدافع مجلس و ولایت فقیه، اظهارات ابطحی درباره خاتمی و دوران اصلاحات، مفت خوری و سواستفاده از پول بیت المال توسط خانواده قالیباف و رد ویزای اقامت اسحاق قالیباف توسط دولت کانادا، انتقاد آخوند محمدتقی اکبر نژاد از خامنه ای و گفته های شریعتمداری سردبیر روزنامه کیهان و مقایسه وضعیت ایران در زمان کنونی و پهلوی. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به گفتگو با دکتر مهران براتی معاون سیاسی شورای گذار خواهیم نشست، و در ارتباط با رویدادهای روز در ایران و منطقه از جمله ارزیابی آتش افروزی جمهوری اسلامی در غزه و پیامدهای آن برای ایران، نه به انتخابات، آماده سازی و چیدمان مجلس خبرگان برای جانشینی مجتبی خامنه ای، مساله جنگ اوکراین و روسیه و نگاه اتحادیه اروپا به طالبان با ایشان به تبادل نظر خواهیم پرداخت. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
رژیم ولایت فقیه در سختترین انزوای تاریخی / علیرضا نوری زاده
۴۵ سال بعد از سقوط ۱۳۵۷ و ۳۵ سال پس از شروع ولایت ثانی کجا قرار داریم؟
علیرضا نوریزاده نویسنده و روزنامهنگار
پنج شنبه ۳ اسفند ۱۴۰۲ برابر با ۲۲ فِورِیه ۲۰۲۴ ۸:۴۵
روحالله خمینی در جمع گروهی از روحانیون از جمله بهشتی و علی خامنهای- وبسایت علی خامنهای از آغاز دهه ۴۰ شمسی، این پادشاه ایران بود که در هر بحرانی در خاورمیانه مشکلگشا بود. یادم است در پایان جنگهای داخلی یمن، وقتی عبدالناصر در پی شکست از اسرائیل، ناچار شد ۵۰ هزار نظامی مصری را که به کمک عبدالله السلال فرستاده بود، بیرون بکشد، ملک فیصل و شاه متحدانی جداییناپذیر شدند که صدایشان در منطقه عملا نوید صلح و آشتی بود. عربستان سعودی جادههای یمن را میساخت و ایرانیان به اشاره شاه، بیمارستان و دانشگاه. رادیوتلویزیون یمن را ما بر پا داشتیم و کادر اجرایی و فنی و هنری آن در مدرسه عالی رادیوتلویزیون آموزش دیدند. شاه عمان را هم از چنگ کمونیستهای ظفار بیرون آورد و سلطان قابوس تا پایان عمر حتی با بودن جمهوری ولایت فقیه، مهر ایران را در دل داشت. اسرائیل حرفمان را میشنید و آمریکا و اروپا هم قدرمان را میدانستند. حالا ۴۵ سال بعد از سقوط ۱۳۵۷ و ۳۵ پس از شروع ولایت ثانی کجا قرار داریم؟ امسال رژیم جمهوری اسلامی برای دومین بار متوالی به همراه روسیه به کنفرانس امنیتی مونیخ دعوت نشد. سال گذشته دعوت از رژیم به دلیل کشتار وحشیانه معترضان در ایران لغو شد و امسال برای دومین سال متوالی مونیخ بدون دعوت از مقامهای جمهوری اسلامی ایران کنفرانس را برگزار کرد. کنفرانس امنیتی مونیخ یکی از مهمترین گردهماییهای سالانه است که در آن رهبران جهان برای حفظ صلح گرد هم میآیند. از آن زمان تاکنون، رژیم جمهوری اسلامی از دید دولتهای غربی به سطوح مختلفی از تهدید بینالمللی رسیده و تلاش برای ربودن و کشتار مخالفان در خارج از ایران و افزایش تنش در منطقه از طریق نیروهای دستنشاندهاش به امری روزمره تبدیل شده است. اواخر سال ۱۴۰۱ که به نظر میرسید حکومت ایران با کشتار وحشیانه تظاهراتکنندگان و حتی اعدام تعدادی از زندانیان و کور کردن چشم بیش از ۱۰۰ نوجوان موفق شده است گستردهترین اعتراضهای پس از انقلاب بهمن ۱۳۵۷ را سرکوب کند، با وجود انزوای بینالمللی، گزارشهایی مبنی بر ادامه مذاکرات برای از سرگیری روابط با عربستان سعودی و رسیدن به نتیجه مثبت وجود داشت. اما به نظر میرسد که برقراری این رابطه با هدف کنترل خسارات وارده از نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی مانند حوثیها در یمن بود که منافع عربستان سعودی را هدف قرار داده و حتی به تاسیسات نفتی آرامکو حمله کرده بودند. با برقراری این روابط، تهدید حوثیها علیه عربستان سعودی بیرنگ شد اما با نبرد غزه، حوثیها بار دیگر موی دماغ همسایگان دریای سرخ از جمله عربستان سعودی و دریانوردی بینالمللی شدند و همه هم میدانند که سرنخ دزدان دریایی زیدی در دست ولی فقیه است. زمانی که حوثیها حمله به کشتیهای مرتبط با اسرائیل را در دریای سرخ آغاز کردند، چین به همراه ایالات متحده و بریتانیا از ایران خواست از تشدید تنشها در منطقه از طریق حوثیها جلوگیری کند. نقشی را که عمان سالها در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایفا میکرد، مدتی است که چین برعهده گرفته است اما نتیجه فقط کنترل رفتار خارجی رژیم حاکم بر ایران بوده است نه بهبود جایگاه بینالمللی آن. تضعیف نقش عمان در روابط خارجی جمهوری اسلامی نشانه نمادین امسال بود. زمانی که هیثم بن طارق، سلطان عمان، برای اولین بار به عنوان جانشین سلطان قابوس به تهران رفت، دو پیشنهاد عمومی داشت.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به گفتگو با دکتر محسن سازگارا عضو شورای مدیریت گذار خواهیم نشست، و به رویدادهای روز در ایران و منطقه از جمله مساله شبه انتخابات و عدم مشارکت مردم، همدلی مردم در قهر یکپارچه نسبت به نمایش انتخاباتی دولت، انقلاب فرهنگی در ایران و نقش رسانه های اجتماعی می پردازیم. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده، به گفتگو با آقای حمید آصفی روزنامه نگار و منتقد سیاسی خواهیم نشست و نگاهی خواهیم داشت به مسایل روز در ایران و منطقه از جمله آخرین گزارش از انتخابات حکومتی و بی تفاوتی و عدم مشارکت مردم، فساد سیستماتیک و وعده های دروغین دولت رییسی، پیش بینی جانشینی برای رهبری، مواضع اصلاح طلبان از جمله احمد زیدآبادی و دکتر زیباکلام، نگرانی جمهوری اسلامی از موج اعتراضات مردمی در سال های آینده با توجه به تورم بیشتر در جامعه و تمرین برای سرکوب مردم، حمله آمریکا به مواضع حوثی های یمن و سپاه پاسداران، گزارش رافائل گروسی از غنی سازی اورانیوم در سطح بالا توسط جمهوری اسلامی و بی سوادی سردمداران نظام در سطوح مختلف. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به بررسی مسایل روز در ایران و منطقه می پردازیم. همچنین نگاهی خواهیم داشت به وضعیت دولت رییسی در یک دقیقه و بی سوادی سردمداران نظام، دروغ های محسنی اژه ای برای توجیه آزادی بابک زنجانی از زندان و مصادره اموال او، شرایط مهاجران افغان برای اقامت در ایران، اختلاس ها در دولت رییسی و گم شدن مبلغی که برای اشتغال گرفته شد، دروغ ها و راهکارهای دولت برای مشارکت در بورس، ژیله ای که فاطمه سپهری در زندان برای وکیلش بافت و توقیف فیلم و محدودیت های فیلم سازی در ایران. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به بررسی مسایل روز در ایران و منطقه می پردازیم. همچنین نگاهی خواهیم داشت به روایت احمد زیدآبادی از زندان، گزارشی از نابودی ایران توسط ولایت فقیه و ترقی گرفتن کشورهای منطقه، برگزاری کنفرانس آب در ایران همزمان با نابودی منابع آب و محیط زیست کشور، نظرات مردم پیرامون شرکت در انتخابات، اظهارنظر محمدجواد ظریف درباره مساله حجاب و مهاجرت، فروش کلیه برای داشتن سرپناه و تایید و رد صلاحیت برخی نمایندگان مجلس. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به گفتگو با آقای یزدان شهدایی عضو شورای مدیریت گذار خواهیم نشست، و به مسایل روز در ایران و منطقه خواهیم پرداخت از جمله دستگاه ارشاد و جشنواره فیلم فجر، تصویری از نظام در آستانه انتخابات، پیامدهای آتش افروزی جمهوری اسلامی در منطقه، نقش جبهه ملی پیش از انقلاب اسلامی و مبحث اتحاد میان اقوام ایرانی. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
انتخابات مجلسین، کربلای رژیم و فتحالفتوح مردم / علیرضا نوری زاده
خامنهای سناریوی پس از خود را تنظیم کرده است
علیرضا نوریزاده نویسنده و روزنامهنگار
پنج شنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ برابر با ۱۵ فِورِیه ۲۰۲۴ ۱۰:۴۵
نزدیک شدن به دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان گمانهزنیها را درمورد حضور افرادی با گرایشهای مختلف سیاسی اما در چارچوب نظام ولایت فقیه داغ کرده بود اما نخستین شایعاتی که بهسرعت در آذر و دی رنگ واقعیت گرفت بر آنها خط بطلان کشید و آشکار شد که ولیفقیه دیگر اعتقادی به فرمول «حزب ایران نوین پاینده باد/یک کمی هم حزب مردم زنده باد» ندارد و بز را با شاخ و دل و جگر و فضولاتش یکجا میخواهد. از سی حزب و «کلوز فامیلی» و جمع ذوبشدگان در ولایت فقیه مطلقه و آبشدگان و خاکشدگان فقط ذوبشدگان کامل مجال حضور پیدا کردند. چون حضرتش در چهار پنج شش سال آینده نگران انتقال به بهشت اعلی است و میخواهد کلید بهشت قدرت حتما در جیب نورچشمیاش آقا مجتبی باقی بماند.
بنابراین در کمدی-تراژدی انتخابات اسفند ماه نباید منتظر حادثهای باشیم. رهبر حضور افرادی را که به سپاه پاسداران و بیت وابسته نیستند و آنان را که به رهبر و فرزندیِ مجتبی ایمان ندارند پیشاپیش وتو کرده است.
به گفته همکار روزنامهنگاری در تهران، «انتخابات دوازدهمین دوره شورای قانونگذاری که اسفند ماه آینده برگزار میشود، بسته به اوضاع و احوال کشور، ممکن بود برای برخی از سیاستمداران به معنای مرگ یا زندگی باشد. اما مقام معظم ترجیح داد در هیئت ملکالموت حکم مرگ و زندگی را پیشاپیش صادر کند.» اصولگرایان حاضر بر مسند قدرت هم که درپی حفظ و تحکیم مواضع خود بودند تا پس از خامنهای بر رهبری مجتبی تاثیر بگذارند هم با فروریختن اساسی روبهرو شدند.
لاریجانیها اصلاحطلب نیستند بلکه مصلحتجویان سازشکارند. اما حضرت آقا تحمل هیچ نوع نقّی را ندارند و وقتی خودیهای مطیع مجال ورود به دارالشورا و دارالخبراء را پیدا نمیکنند تکلیف اصلاحطلبان و شبهاصلاحطلبان معلوم است. اصلاحطلبان و اعتدالگرایان به بازگشت به قدرت امید داشتند، ولو بهشکلی محدود، حالا اما پذیرفتهاند که حتی استخوانی هم از سفره قدرت سوی آنها پرتاب نخواهد شد. شیطان در بهشت است و حاجب نخواهد گذاشت به عرصه سیاسی بازگردند، زیرا بازگشت آنان ممکن است مقدمهای برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۵ باشد. همچنین بقای آنان بر مسند قدرت حضور مجتبی را بر کرسی پدر با تردید روبهرو خواهد ساخت. در گعدههای (دورهمیهای آخوندها) منزل آیتالله موسوی بجنوردی (پدر همسر حسن خمینی) تلویحا از بخت محمد خاتمی برای رهبری یاد شده است. اما در صداوسیمای رهبر گفته میشود اگر رژیم سرنگون شود فاصله سید محمد و سید احمد خاتمی فقط سه تیر اعدام خواهد بود. به معنای دیگر، سرنوشت یک نامؤمن به ولایت مطلقه و یک ذوبشده یکی خواهد بود، اما فعلا محمد خاتمی بهتر است برود گل بچیند و احمد در خدمت آقامجتبی دستمالهای ابریشمی را بشوید و خشک و اتو کند. درنهایت البته به حضور هر دو در پای صندوقهای رای نیاز خواهد بود.
در این حال شماری از بهاصطلاح اصلاحطلبان، چپهای سابق، و روسوفیلهای سابق و لاحق، درصددند با حضور در انتخابات رهبر را برای بازگشت به عرصه سیاسی دچار شرم حضور کنند، آن هم در دستگاهی که شرم از لغات ممنوعه است. به ادعای بعضی از نزدیکان روحانی نقشه مشترکی بین او و خاتمی، علی لاریجانی، مجید انصاری، علیاکبر صالحی، سردار علائی، سردار نقاشان و حسن خمینی و پدر همسرش برای مرحله انتقالی بعد از رهبر روی میز است.
البته محمود واعظی رئیس دفتر دوازدهمین رئیس دولت در گفتوگویی درباره برگزاری نشست معنوی روحانی با اعضای دولتش گفته است آقای دکتر روحانی همهساله در عید نوروز یا عید سعید قربان یا عید غدیر روزی را مشخص میکنند و جلسهای در منزلشان برگزار میشود، امسال هم این جلسه برگزار شد. در این جلسه شگفتانگیز صحبتهای مختلفی ردوبدل شد و ربطی به موضوع انتخابات نداشت و اصلا یک جلسه انتخاباتی نبود بلکه یک احوالپرسی ساده بود.
در بین روسای جمهور سابق، بهاستثنای سید ابوالحسن بنیصدر که برکنار شد و از کشور رفت و محمدعلی رجائی که ترور شد، خامنهای بعد از ریاستجمهوری به رهبری رسید، و اکبر هاشمی رفسنجانی نیز برای بازگشت به پارلمان خیز برداشته بود که یاران اطلاحطلبش ، بیش از رهبر، راه او را بستند.
هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس اول تا سوم بود و در انتخابات مجلس ششم که در ۲۷ بهمن ۱۳۷۹ برگزار شد، از تهران نامزد نمایندگی مجلس شد. در این انتخابات، هاشمی، سیویکمین کاندیدای تهران، نتوانست وارد مجلس شود، اما با ابطال آرای برخی از صندوقها نام علیرضا رجائی حذف شد و هاشمی رفسنجانی به جای او وارد مجلس شد. اما هاشمی، که آرزوی ریاست مجلس را داشت، حاضر به حضور ذلیلانه در مجلس نشد.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به گفتگو با دکتر محسن سازگارا عضو شورای مدیریت گذار خواهیم نشست، و به رویدادهای روز در ایران و منطقه می پردازیم. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به گفتگو با آقای اسماعیل وفا یغمایی – نویسنده، شاعر و تحلیلگر خواهیم نشست و نگاهی خواهیم داشت به حیله ملایان و راهپیمایی 22 بهمن و نگاه سازمان مجاهدین به انقلاب. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده، به بررسی مسایل روز در ایران و منطقه می پردازیم. ابتدای برنامه شعر وطنم سروده دکتر علیرضا نوری زاده با گویندگی فریدون فرح اندوز را به شما تقدیم می کنیم و در ادامه نگاهی خواهیم داشت به حذف نام ایران از بنر حکومتی به مناسبت 22 بهمن، تصاویر راهپیمایی 22 بهمن، نبود امکانات برای فرزندان ایران، شکایت اسحاق قالیباف از دولت کانادا برای دریافت ویزای مهاجرتی، مفهوم آزادی در ایران، مرگ مرموز دستیار سفیر جمهوری اسلامی در مسکو و طرح محرمانه کنترل مطلق نیروهای بسیجی و اطلاعاتی در دانشگاه ها. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به بررسی مسایل روز در ایران و منطقه می پردازیم. همچنین نگاهی خواهیم داشت به رویدادهای 22 بهمن ماه و انقلاب سال 1357، شعارهای مردم علیه رژیم در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، تظاهرات و فریبکاری های جمهوری اسلامی در دهه فجر، تسلط امیر عبداللهیان به زبان های عربی و انگلیسی و مناظره پیرامون انتخابات مجلس و عدم شرکت مردم در انتخابات. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
از حاج رضوان تا یگان ویژه رضوان / علیرضا نوری زاده
روزهای سخت ولی فقیه آغاز شده است
علیرضا نوریزاده نویسنده و روزنامهنگار
شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ برابر با ۱۰ فِورِیه ۲۰۲۴ ۱۱:۱۵
از ولادت حزبالله به دست قابلهای به نام علیاکبر محتشمی از رحم جنبش «امل» در سال ۱۹۸۲، بیش از ۴۲ سال میگذرد. جوانان امل اسلامی در پی بیعت با شیخ صبحی الطفیلی، از شاگردان محمدحسین فضلالله، ضمن بیعت با خمینی با نیابت محتشمی، بساطی را برپا کردند که امروز با ۲۰هزار کادر، کارمند، فرمانده و رهبران روحانی، در صدر گروههایی قرار دارد که حلقه در مهر ولی فقیه دارند و به فرمانش میدرند و میبرند و میبلعند.
حکایتشان شباهتهایی با ساکنان قلعه الموت و سربداران سبزوار دارد و با داشتن هشت لواء (تیپ)، ۱۲ کتیبه مستقل (هنگ مستقل)، فوجهای بیشمار داخلی (لبنانی و سوری) و خارجی (عراقی، یمنی، افغان، پاکستانی، نیجریهای، آفریقای جنوبی، تایلندی و آذربایجانی)، مشاوران و آموزگاران ایرانی، تجهیزات گسترده قاچاق و پولشویی، سازمانهای آموزشی و تبلیغانی، واحد زنان و مجموعهای زیرزمینی و برزمینی در صور، مرجعیون، اقلیم تفاح و ضاحیه بیروت، ۱۷ نمایندگی آشکار و پنهان در آفریقا، آسیای شرقی و آمریکای لاتین، امروز به بزرگترین سپاه ترور درخدمت نظام ولایت فقیه تبدیل شده است. دبیرکل نخستش در صف دشمنان، دومی عباس الموسوی در زمره مردگان، و دبیرکل فعلیاش، حسن نصرالله، درمقام نایب جهانی ولیفقیه، لبنان را اشغال کرده است.
از گروههای درونی حزبالله اینبار روی «وحدة رضوان الخاصة» (یگان ویژه رضوان) تمرکز کردهام.
حزبالله لبنان در اولین روز سال ۲۰۲۳ ویدیویی در تلویزیونهای المنار، المیادین و العالم منتشر کرد که در آن نیروهایی با لباس ویژه نظامی مجهز به دوربین دید در شب و انواع سلاحهای کوچک و بزرگ در تاریکی شب عملیات انجام میدادند و دیوار سیمانی منفجر میکردند. به نظر میرسید این دیوار نماد مرز لبنان و اسرائیل است و پس از عبور از آن، در تاریکی به سمت اسرائیلیهای خیالی، ستاره داوود و دیگر اهداف، آتش میگشودند.
این نیروها از نظر ظاهری شباهتهای آشکاری با نیروهای تیپ ویژه نوهد ارتش و ۶۶ خاص سپاه پاسداران داشتند.
این نیروهای ویژه در پایان ویدیو پا به ساحلی گذاشتند که به نظر میرسید دریاچه جلیل یا طبریه در شمال اسرائیل است، پس از آن آیهای از قرآن روی صفحه نمایش ظاهر شد که ارتش دشمن را به غرقشدن تهدید میکرد.
این نیروها بخشی از «یگان ویژه رضوان» بودند که از نیروهای نخبه حزبالله لبنان تشکیل میشوند.
رسانههای اسرائیلی نیز سال گذشته گزارشهای مفصلی از نیروهای ویژه یگان رضوان منتشر کردند که تصویرهای مبهم و ترسناکی از توان عملیاتی این نیروها ترسیم میکرد.
مطابق اطلاعات تقریبا موکد، بیشتر واحدهای رضوان در پایگاه نیروی مخصوص منجیل و قدس سپاه در رشت آموزش دیدهاند.
با شروع جنگ غزه و درگیری با حزبالله در مرز شمالی اسرائیل، نام این یگان ویژه بیشازپیش در گزارش رسانهها و تحلیلهای نظامی اسرائیل مطرح شد، تا اینکه یکی از فرماندهان ارشد آن به نام وسام حسن الطویل در حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان کشته شد.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده، به گفتگو با آقای جلال ایجادی استاد دانشگاه خواهیم نشست، و به رویدادهای روز در ایران و منطقه می پردازیم. همچنین نگاهی خواهیم داشت به هدف از انتخابات جمهوری اسلامی و تحریم انتخابات توسط مردم و نقش جوانان و اپوزیسیون خارج از کشور در سرنگونی ولایت فقیه. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به گفتگو با دکتر محسن سازگارا عضو شورای مدیریت گذار خواهیم نشست، و به رویدادهای روز در ایران و منطقه می پردازیم. همچنین نگاهی خواهیم داشت به حضور ویتنی رایت پورن استار آمریکایی در ایران، بررسی انتخابات جمهوری اسلامی و رد صلاحیت نمایندگان مجلس، تحریم انتخابات توسط مردم، تغییر استراتژی آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی و سفر بلینکن به منطقه. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به گفتگو با آقای یزدان شهدایی عضو شورای مدیریت گذار خواهیم نشست، و به مسایل روز در ایران و منطقه خواهیم پرداخت. همچنین نگاهی خواهیم داشت به تهاجم حکومت به زبان فارسی و جغرافیای فرهنگی، تحول در نگاه جهان به جمهوری اسلامی، سیاست های غرب با ایران و خاورمیانه، اهدای جایزه روزنامه نگاری قلم مقدس به حسین شریعتمداری و تحریم انتخابات جمهوری اسلامی. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده، به بررسی مسایل روز در ایران و منطقه می پردازیم. همچنین نگاهی خواهیم داشت به نوشته وزیر ارشاد در تقدیر از حسین شریعتمداری برای گرفتن جایزه نویسنده ممتاز، گفته های خسرو آذربیگ به فرماندهان سپاه درباره حمله آمریکا به پایگاه های نظامی در عراق و سوریه، شهرک سازی برای خانواده های حزب الله توسط جمهوری اسلامی، سخنان علم الهدی درباره تکلیف شرعی بودن انتخابات، سخنان رییسی و زاکانی درباره نامربوط بودن مشکلات کشور به تحرم ها و پیام محمد نوریزاد از زندان اوین. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به بررسی مسایل روز در ایران و منطقه می پردازیم. همچنین یادی خواهیم کرد از زنده یاد خانم حامدی ناظم مدرسه، و در ادامه به گفته های مهدخت دامغان پور وکیل محمد قبادلو درباره اعدامش، بی سوادی و گاف جدید علیاکبر رائفیپور، تبلیغات و دروغ های ملایان برای تشویق مردم به انتخابات، ننگ 57 از دروغ تا حقیقت، نظر یک روزنامه نگار اصولگرا درباره رییسی و فروش بهشت خواهیم پرداخت. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
لینک وبسایت:
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به گفتگو با آقای ماشااله آجودانی نویسنده و محقق خواهیم نشست، و نگاهی خواهیم داشت به چگونگی تاسیس و فعالیت کتابخانه مطالعات ایرانی که در سال 1370 شمسی با تلاش فرهنگی گروهی از ایرانیان تاسیس شد. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
حدود انتقام آمریکا چگونه تعیین خواهد شد؟ / علیرضا نوری زاده
همه میگویند که گسترش جنگ در خاورمیانه به نفع هیچ کس نیست
علیرضا نوریزاده نویسنده و روزنامهنگار
پنج شنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ برابر با ۱ فِورِیه ۲۰۲۴ ۱۰:۰۰
بعد از انفجار مقر تفنگداران آمریکا در لبنان و ویران کردن سفارت واشنگتن در بیروت با بیش از ۳۰۰ کشته (در مجموع)، حمله با پهپاد انتحاری شاهد با به جا گذاشتن سه کشته و ۴۰ مجروح سنگینترین عملیات آشکار جمهوری ولایت فقیه علیه آمریکا بود. البته تعداد کشتگان در عراق و سوریه و لبنان و تانزانیا و کنیا و چهار سوی جهان ۱۰ برابر این رقم است، منتها در این نوع اعمال تروریستی، سیدعلی آقا همهگاه به جدش سوگند خورده که «والله ما نبودیم» و دولتهای آمریکا نیز پذیرفتهاند که ایران مسئول این اعمال نیست و رژیم ولایت فقیه نوعی «دموکراسی» است که با برگزاری انتخابات هر چهار سال یکبار رئیسجمهوری تازهای دارد. تازه از کجا معلوم نفر بعدی خاتمیوار اهل مصالحه نباشد. پس چرا خود را گرفتار درگیری با رئیسی کنیم و در نهایت «انشاءالله گربه است»؛ آنچه در عهد باراک اوباما و جو بایدن راه هرگونه واکنش متقابل به جمهوری اسلامی را با سدی منیع روبرو کرده است. بایدن میگوید در بررسی راههای پاسخ دادن به رژیم ایران مشغول مطالعهایم، وزرای خارجه و دفاعش قاطعتر از حتمی بودن انتقام سخن میگویند و سنا و مجلس نمایندگان و اغلب رسانههای جمعی در آمریکا سستی بایدن را بهشدت به ضرر مصالح عالیه آمریکا و به نفع دشمنانش مثل روسیه، چین و جمهوری ولایت فقیه میدانند. حال اجازه دهید کمی از نیابتیها در عراق بگوییم و قدواندازه توان نظامی آنها و میزان اتکای رژیم بر آنها را در هر رویارویی مستقیم با ایالات متحده و اسرائیل بررسی کنیم. بعد از سرنگونی صدام حسین، رژیم ولایت فقیه در مرحله نخست چندصد تن از عواملش از جمله شماری از وابستگان سپاه بدر و قدس را به عراق اعزام کرد و در جریان سفر محمدباقر حکیم به عراق، بیش از شش هزار تن از سپاه بدر و اعضای مجلس اعلا به همراه شماری از کماندوهای حزب الدعوه که بیشترین آموزشها را در کادرهای تروریستی دیده بودند، به عراق بازگشتند و تعداد کثیری از آنها با حضور رهبران الدعوه و مجلس اعلا در شورای حکومتی و وزارتخانهها، جذب ارگانهای نظامی، امنیتی و اقتصادی شدند. تیپ «گرگها» (الذئاب) در نیروهای امنیتی عراق که به دستور آمریکاییها منحل شد، بهتمامی از وابستگان سپاه بدر تشکیل شده بود. افراد این تیپ صدها تن از سنیها و نیز روشنفکران و نویسندگان، وکلا و زنان آزادیخواه عراق و نظامیان آمریکایی را به قتل رساندند. در سالهای اخیر، علاوه بر ورود عوامل رژیم ایران به ارگانهای نظامی و امنیتی عراق، سه ارگان وزارت اطلاعات، سپاه قدس و اطلاعات سپاه گاه به صورت مشترک و زمانی به طور جداگانه، اداره ستادهایی را در حداقل ۱۱ شهر عراق عهدهدار بودهاند. حسن کاظمی قمی، کمیسر عالی امروز رژیم در افغانستان و سفیر آن روز ایران در عراق، با درجه سرداری و کارشناسی ارشد سپاه قدس در عراق، خود از اطلاعاتیهای سرشناس و دارای سابقه کار اطلاعاتی در لبنان و خلیج فارس بود که به همراه مسئول اطلاعات سپاه، صفری، که با عنوان وابسته بازرگانی فعالیت میکرد، با بعضی از شبکههای سه ارگان مذکور در ارتباط بود. عمدهترین مراکز تمرکز فعالیتهای اطلاعاتی رژیم بصره، نجف، کربلا، کوفه، کاظمین، مدینه الصدر، العماره، الناصریه، الدیوانیه و شهرهای سلیمانیه و اربیل در شمال عراق در منطقه کردستان بودند. در نجف، رهبر جمهوری اسلامی با اعزام محمدمهدی آصفی، رهبر معنوی الدعوه، به این شهر به عنوان نماینده اصلی و پس از او با تعیین وکلایی همچون نورالدین اشکوری، سید طباطبایی، حجتالاسلام هاشمی و… موفق شد با دلار، خود را بر جمعی از شیعیان این شهر مسلط کند. در این میان، آیتالله سیستانی که علاوه بر مخالفت با ولایت فقیه به طور کلی آبش با سیدعلی آقا در یک جوی نمیرفت، از چند سو محاصره شد. نخست آنکه آقازاده او، سیدمحمدرضا، چنان با عمار حکیم، پسر عبدالعزیز، رئیس مجلس اعلا (قبل از جداییاش از هادی العامری) یک جان در دو قالب شد که اوامر مطاع اصغر حجازی را که از طریق عمار میرسید، روی چشم میگذاشت. تکلیف شهرستانی، داماد آیتالله سیستانی، که دستش زیر ساطور دادگاه ویژه قم است، نیز کاملا روشن است. از سوی دیگر اطلاعات سپاه تمام خانههای نیمهویران اطراف منزل آقای سیستانی را خرید یا اجاره کرد و آخوندهای وابسته به رژیم را آنجا اسکان داد. کلیه وسائل استراق سمع نیز بر در و دیوار خانه سیستانی نصب شدند. روزی موفق الربیعی، مشاور امنیت ملی دکتر جعفری، نخستوزیر پیشین عراق، به دیدن آقای سیستانی رفته بود تا مسائلی از جمله ابعاد دخالتهای رژیم ولایت فقیه در امور عراق را با او در میان بگذارد.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده به گفتگو با دکتر محسن سازگارا عضو شورای مدیریت گذار خواهیم نشست، و به رویدادهای روز در ایران و منطقه می پردازیم. همچنین نگاهی خواهیم داشت به اعدام های اخیر و ظلم و جنایات رژیم نسبت به مردم ایران، اعتصابات و اعتراضات مردم کردستان به اعدام ها با وجود تهدیدات حکومت، کشته شدن سه نظامی آمریکایی در مرز سوریه و اردن توسط عوامل جمهوری اسلامی و واکنش آمریکا و محتاط شدن آمریکا پس از جنگ در عراق و افغانستان. با ما باشید و برنامه پنجره ای رو به خانه پدری را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید، منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.