در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری سه شنبه 29 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده: معاینه پزشکی علی خامنه ای و وحشت زدگی او، آیا مجتبی خامنه ای به تخت خواهد نشست؟ مصاحبه برادر کیانوش سنجری، اعتصاب بارنشستگان برای تحقق حقوقشان، پیام ویدیویی برخی از آسیب دیدگان چشمی در سالگرد آبان، و حمله جنجالی نماینده تندرو مجلس به ظریف و عراقچی. پنجره را بگشایید و هوای تازه خبر را حس کنید.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری دوشنبه 28 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده: ٤٥ سال حكومت جاسوسان و نا اهلان به روايت رژيم سفير كور در خدمت، رهبر كورتر، بن سلمان و آواز جنيفر لوپز، مجتبي و عرعر حاج منصور، عراقچي با شمشير چوبي در نبرد با بنيامين، ٣٠٠ دلار به شيعه لبناني صفر تومان به زلزله زده ايراني، مهدي نصيري حكم مرگ ولايت را صادر كرد، بازهم دروغ زني درباره شاهزاده رضا پهلوي، رضا پهلوي چلبي نيست رهائن بخش وطن است. با ما همراه باشید.
انتخاب دوباره دونالد ترامپ برای ریاست جمهوری آمریکا، کابینه مجلس نمایندگان و سنای آمریکا و پیامدهای آن برای خاورمیانه، صدور حکم اعدام برای پرونده بچه های اکباتان و خودکشی کیانوش سنجری
میهمانان: علیرضا نوری زاده و ایرج مصداقی
جمعه 25 آبان | ۲۱:۳۰ تهران | ایران فردا بازپخش : ۶ صبح و ۱۴:۳۰
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری جمعه 25 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده: سرانجام وقت پاسخگوئی رژیم فرا رسید، تسلیم شدن پنهانی یا غلط کردن علنی سید علی، باب اجتهاد دیگر باز نیست، در گپ و گفت با یزدان شهدایی کرد مبارز فعال عضو شورای گذار در رابطه با مخالفان شاهزاده رضا پهلوی و تشکیل جبهه متحد اپوزیسیون سخن میگوئیم. ترامپ با رژیم چه خواهد کرد با تیمی از مخالفان رژیم. پنجره را بگشایید و هوای تازه خبر را حس کنید.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری پنجشنبه 24 آبان 1403: گپ و گفت علي رضا و محسن در رابطه با وحشت خامنه اي از مرگ، جانشيني مجتبي آيا به حقيقت ميپيوندد؟ گزارش درباره دلايل قطع برق ايران و تجارت در عراق با برق خانه شما، گزارش دكتر سازگارا از تحولات واشنگتن، تيم ضد رژيم در كابينه دانالد ترامپ، كيانوش سنجري چرا خاموش شد. پنجره را باز كنيد زمان ديدن است.
بازی جدید خامنهای؛ به میدان فرستادن سربازان مجتبی / علیرضا نوری زاده
مهمترین سلاح خامنهای برای مهارکردن حوزه آلوده کردن اهالی آن به انواع فساد وجوهات و شهریههای درشت و کلان بوده است
علیرضا نوریزاده نویسنده و روزنامهنگار
پنج شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ برابر با ۱۴ نُوامبر ۲۰۲۴ ۹:۰۰
رهبر جمهوری اسلامی با بغض از خبرگانش میخواهد که اگر او نبود به سرعت جانشینش را اعلام کنند. اگر یادتان باشد هفته قبل از آن، علیه شاه فقید سخن گفت و از جشن هنر انتقاد کرد، بعد پالیزدار را جلو انداخت تا از «مجتبی» بگوید که اهل آزادی و مبارزه با فساد است و میآید و لابد شاه عباس دوم میشود.
حجتالاسلام محمدعلی موسوی متقی، از شاگردان آیتالله سید صادق شیرازی، را این هفته در کربلا ربودند و به ایران بردند. چون بر منبر منتقد «مجتبی» بود؛ اما حوزه در نجف و قم ساکت ماند. مراجع عظام و مدرسان کبار در برابر اعدام سروهای وطن، شکنجه و آزار زنان هم ساکتند.
خمینی شئون مراجع حوزهها را تا حدی رعایت میکرد. گو اینکه در عهد او و جانشینش، سیدعلی خامنهای، هزاران بلا بر سر مرحوم شریعتمداری و حسن طباطبایی قمی و سید صادق روحانی و علامه رضا صدر و حاج آقا احمد خوانساری و… وارد کردند و مصیبتهای بسیار و آزار فراوان بر سرشان نازل کردند.
خامنهای فردای به تخت نشستن، حوزه را از آدم خالی کرد. خریدنیها را گاه به ثمن بخس، گاه با پرونده فساد اخلاقی و زمانی با ماموریتهای خارج در جامعهالمصطفی و رایزنیهای فرهنگی خرید. شماری به نجف رفتند که یا آنها را دزدیدند یا مامور بالای سرشان گذاشتند. تردیدی نیست با خاموشی آیتالله سیستانی، مرجعیت هم دود میشود و به هوا میرود. تصور عبارت «حضرت آیتالله العظمی سیدمجتبی حسینی الخامنهای، ولی امر مسلمانان جهان» مرغ پخته را هم به قهقهه وامیدارد.
امروز از جمله مسائل و مشکلات اساسی که حوزه دارد، کممایگی مدرسان و استادان رده میانی و در نتیجه بیسواد بار آمدن طلبههایی است که مقدمات را تمام میکنند و به دروس سطح میرسند. در گذشته، استادان، حتی اگر از نظر فضل و تقوا به جایگاه مرجعیت میرسیدند، آنقدر برای تدریس مکاسب اعتبار و اهمیت قائل بودند که به جاده مرجعیت قدم نمیگذاشتند و تا پایان عمر تدریس را ادامه میدادند. در نتیجه ما در قم، یک دسته استادان و مدرسان سطح داشتیم که بهحق در کار خود بیبدیل بودند.
طبیعی است طلبهای که از زیر دست چنین استادانی بیرون میآمد، خود بعد از طی دوره سطح عالی که آن هم استادانی عالیقدر داشت، واقعا یک مجتهد بهتماممعنا و یک مدرس آگاه بود. فراتر از اینها، عامل دیگری هم بین اغلبــ هرگز نمیگویم همهــ اهل حوزه در رفتار و منش و گفتار وجود داشت که همانا ایمان و اعتقادات قلبی و مستحکم بود. طلبه جوان برای تظاهر نماز شب نمیخواند، بلکه از صمیم دل رو به قبله پروردگار رحمان و رحیم میکرد.
نکته بعدی درباره مسائل بعد از اجتهاد است. آن روزها طرف که مجتهد میشد، بعضی شئون را خیلی رعایت میکرد. مثلا برای خرید مایحتاج خانه، خود به دکان خواربارفروشی و قصابی مراجعه نمیکرد. کاسبکار نبود و شرکت و مافیا نداشت و شکرفروشی و لاستیکفروشی و کارخانه کاندومسازی دایر نمیکرد. طلبهها نیز شئونی داشتند که با اوضاع امروز از زمین تا آسمان فرق کرده است.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری چهارشنبه 23 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده: گفتگوئي شنيدني با خانم فروغ كنعاني مبارز آشنا و فعال عرصه زن زندگي آزادي. به كجا ميرويم آيا بار ديگر شاهد دور دوم خيزش زن زندگي آزادي خواهيم بود؟ در زندان ولي فقيه بر سر زنان مبارز چه مي آيد؟ رژيم درمانده در وحشت سرنگوني چنگالهايش را تيز ميكند، اپوزيسيون با عقده هاي بسيار عليه شاهزاده رضا پهلوي. پنجره امروز را باز بگذاريد.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری سه شنبه 22 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده: در رياض چه گذشت، نخست وزير لبنان ما را رها كنيد خطاب به سيد علي خامنه اي لبنان استقلال خود را با معلول شدن حزب الله بدست می آورد، سخنان بسيار مهم محمد بن سلمان درباره فلسطين و لبنان، معاون اول پزشكيان با گردن شكسته توهمات سيد علي را براي رفراندوم در فلسطين تشريح كرد و محمد بن سلمان با تأكيد بر رهبری ابومازن و دولت خود مختار كليد طرح صلح ابراهيم را روشن كرد، و رهبر ملت فلسطين شده نيش بسياري به رژيم جهل و جور و فساد زد، مجتبي بميري رهبري رو نبيني، شكست طرح علم كردن سيد مجي توسط پاليزدار، چرا احمدي نژاد و علي لاريجاني به جان هم افتاده اند. پنجره امروز را باز كنيد شگفتي ها بسيار است. ترامپ و سيد علي بودن يا نبودن مسأله اين است.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری دوشنبه 21 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده: وحشت از پهلوی کابوس تازه خامنه ای، هفته پیش حمله به شاه فقید و جشن هنر، این هفته اخطار به خبرگان مبادا بگذارید به گذشته (دوران قبل از انقلاب ) برگردیم. ظهور پالیزدار بعد از ۱۴ سال، حمایت از زوج سید مجتبی و دکتر مسعود، ترامپ چه برنامه ای برای خامنه ای دارد. پنجره رو به خانه پدری را همیشه باز نگهدارید.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری جمعه 18 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده: دنیای بعد از ترامپ چگونه است؟ پیام شادباش شاهزاده رضا پهلوی پس از پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا، کوتاه کردن دست خامنه ای در امور لبنان و فلسطین، آینده انرژی اتمی جمهوری اسلامی، آیا در ایران جنگ خواهد شد؟ آیا سپاه نوکر خامنه ای خواهد بود؟ در گفتگو با اسماعیل وفا یغمایی – نویسنده، شاعر و تحلیل گر. منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری پنجشنبه 17 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده، ارزیابی چرایی پیروزی ترامپ، خبرهای دروغین در مدیا درباره اسراییل، حرف های ترامپ درباره جمهوری اسلامی، جمهوری اسلامی کجای اولویت های ترامپ قرار دارد؟ منظور خامنه ای از بازگشت اوضاع به گذشته در صورت مرگ یا کشته شدن رهبر چیست؟ با دکتر محسن سازگارا به بحث خواهیم پرداخت. منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
چرا سپاه آماده به دست گرفتن قدرت میشود؟ / علیرضا نوری زاده
ترامپ خط و ربط قدرت را در منطقه دگرگون خواهد کرد
علیرضا نوریزاده نویسنده و روزنامهنگار
پنج شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ برابر با ۷ نُوامبر ۲۰۲۴ ۸:۰۰
بارها در برابر این سوال قرار گرفتهام که آیا سپاه پس از خاموشی «نایب امام زمان» دستها را بالا خواهد برد و به عتبهبوسی سیدمجتبی تن در خواهد داد و اگر مجتبی میداندار نشد، با آخوندهای دیگری مثل اعرافی و احمد خاتمی از مافیای حوزه و خبرگان و نماز جمعه یا امثال حسن خمینی و محمد خاتمی بیعت خواهد کرد؟ اگر سپاه را نشناخته بودیم، بدون شک مثل خیلیها در داخل و خارج ایران میپذیرفتیم که اتفاقی نخواهد افتاد و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتخب خبرگان را (هر که باشد) بر سر خواهد گذاشت و بانگ حلواحلوایش عالمی را پر خواهد کرد.
اما من سپاه را تا حدی از دور و نزدیک میشناسم و از همان آغاز انقلاب بالا و پایینش را زیر نظر داشتهام. سپاه که البته منظورم مافیای فرماندهی و حاشیههای آنها است (سردارانی از طایفه غلامعلی رشید، سردار باقری، سردار سلامی، عزیز جعفری، کاظم، اکبریان و…) که با برنامهای متفاوت از اسلاف خود، چنگشان برای ربایش قدرت باز کردهاند. این کارزار از هر حیث هم برای سپاه و هم برای جماعت ولایتیها، نبرد مرگ و زندگی است.
سپاه، ضامن استقرار نظام
تشکیل سپاه پاسداران بعد از انقلاب ناشی از دو تصور نهچندان دور از هم ارکان اولیه نظام بود. البته شخص خمینی با این دو تصور بیگانه بود، چون او جایگاه خود در جامعه را چنان بالا میدید که اصولا باور نداشت گروهی حتی در میان نظامیان بلندپایه جرات کنند فکر براندازی نظام او را در سر بپرورانند. (بعدا خواهم گفت این نگرش چگونه بعد از سفر شاه به آمریکا و گروگانگیری دیپلماتهای آمریکایی تغییر کرد)
تصور اول را کسانی چون ابراهیم یزدی و مصطفی چمران داشتند. آنها بر این گمان بودندــ تاثیر چپها در این امر را نباید از نظر دور داشتــ که ارتش شاهنشاهی را باید منحل کرد، ولی چون خمینی با این کار موافق نبود و در عین حال کسانی مثل مهندس بازرگان، تیمسار ولیالله قرنی، سرهنگ توکلی، تیمسار مسعودی و تیمسار ریاحی، نظامیان همراه انقلاب، و داریوش فروهر هم با این نظر بهسختی مخالف بودند، در سومین روز پیروزی انقلاب که اولین جلسه شورای انقلاب بعد از سقوط رژیم سلطنتی بود، طرح ایجاد یک نیروی شبهنظامی موازی متشکل از جوانان انقلابی که بافت ایدئولوژیک داشته باشد، بهتصویب رسید.
خمینی همان شب به این فکر نظر موافق نشان داد، به شرط آنکه مراقبت کنند افراد ناصالح وارد نیرو نشوند و ماموریت نیرو نیز «موقت و تا زمان استقرار نهادهای جدید و حکومت اسلامی» باشد.
نخستین گروه برای تشکیل سپاه، ترکیبی از بچه میدانیها و بازاریهای آشنا با سلاح مثل محسن رفیقدوست، نظامیهای فراری مثل غلامعلی رشید و جوانان چپ اسلامیانقلابی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی (که از پیوند هفت گروه چریکی اسلامی کوچک مثل توحیدی، صف و گروه اباذر و… تشکیل شده بود)، بعضی وارداتیها از عراق به همراه خمینی همانند عباس زمانی ابوشریف (که خط سیری از پاکستان تا لبنان و عراق داشت) و محمد خاتمی (ابووفا که در عراق و کویت و لبنان حضور داشت) و تنی چند از تحصیلکردههای آمریکا و اروپا بودند که راه بعضی آنها به لبنان نیز کشیده شده بود.
تصور دوم را روحانیون دوروبر خمینی داشتند؛ کسانی مثل بهشتی و هاشمی رفسنجانی و موسوی اردبیلی و باهنر و خامنهای که از ابتدا در اندیشه تسخیر قلعه قدرت و برقراری حکومت آخوندی بودند. آنها اعتقاد داشتند بدون داشتن نیروی نظامی نمیتوانند هدفشان را عملی کنند و زمانی که فکر تشکیل یک نیروی گارد ویژه شبهنظامی در شورای انقلاب مطرح شد، آنها ضمن حمایت کامل از این فکر بر جنبه ایدئولوژیک کار اصرار کردند. یعنی اینکه در گزینش افراد، حتما باید قبل از توجه به کارآمدی نظامی و دانش و هوش، به ایمان و وفاداری آنها به نظام توجه داشت.
صاحبان این تصور تعدادی از طلبهها و فرزندان آخوندها و گروه پاسداران اولیه خمینی و مدرسه رفاه را نیز وارد سپاه کردند. از سوی دیگر، حامیان نگرش دکتر یزدی در اندیشه ایجاد تشکیلاتی شبهنظامی بودند که بتواند انقلاب را در برابر تهدیدهای احتمالی خارجی و داخلی حفظ کند. اما در جریان تشکیل سپاه و بعدا هدایت آن، کار به دست دیگران افتاد و حداقل در مرحله نخست و تا زمان جنگ ایران و عراق، این سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بود که توانست دیگران را (از جمله ابوشریف و گروهش که شماری از اعضای حزب ملل اسلامی و آموزشدیدگان جنبش فتح در لبنان میانشان دیده میشدند) کنار بزند.
محسن رضایی در آن تاریخ از سران سازمان مجاهدین انقلاب بود ولی زمانی که نخست به فرماندهی اطلاعات سپاه و سپس فرماندهی سپاه رسید، ارتباطاتش را با سازمان مجاهدین انقلاب بهکلی قطع کرد.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری چهارشنبه 16 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده: چرا ترامپ پيروز شد، اولويت های ترامپ كدامند، جمهوري اسلامي چه خواهد كرد؟ با عزل گالانت بنجامين نتانياهو در فكر چيست. آيا سنگ بر سر اژدها در چهار راه آذربايجان فرو ميايد، چرا جمشيد شارمهد به قتل رسيد؟ در گفتگو با آقای یزدان شهدایی (عضو هیئت دبیران شورای مدیریت گذار). پنجره امروز را باز بگذاريد.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری سه شنبه 15 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده: سرنوشت رژیم یا سرنوشت آمریکا کدامیک امشب تعیین میشود، ابر قدرتی که خود به ذلت تن در داد، چرا باور داریم که رژیم در سراشیبی سقوط است؟ مناظره ابجی جلیلی با ابجی پزشکیان، باسوادترین رهبر جهان در راس دولتمردان ایران و نگاه وطن به مرگ رژیم. برنامه امشب پنجره را از دست ندهید.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری دوشنبه 14 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده: تفسیری متفاوت از حرفهای خامنه ای، سرانجام جنگ در چه روزی آغاز میشود؟ برنده انتخابات آمریکا کیست؟ لبنان زخمی پر درد، حرف های شگفتی آور احمدی نژاد، تسخیر سفارت آمریکا خیانت حزب توده و خمینی، شیشه سم را نایب مهدی کی سر میکشد. منتظر شنیدن نظرات شما پیرامون این برنامه هستیم.
در برنامه امروز پنجره ای رو به خانه پدری جمعه 11 آبان 1403 به میزبانی دکتر علیرضا نوری زاده: جلسه مهم اپوزيسيون در بروكسل، همبستگي گروه هاي ملي، رژیم در سرازيري سقوط، چرا رضا پهلوي يگانه گزينه با زمينه هاي مردمي؟ توجه شما را به اين برنامه پنجره با حضور شهران طبري فعال سياسي چهره مؤثر رسانه و دانشگاه جلب ميكنيم.